Nabór na stanowiska - Ogłoszenia

Specjalista ds. Obsługi Zarządu w Biurze Szczecin (cały etat)

Numer sprawy BS/13/2021 Termin składania ofert 2021-10-14

Specjalista ds. Obsługi Zarządu w Biurze Szczecin

(cały etat)

Numer sprawy BS/13/2021

Nabór kandydatów do zatrudnienia na wolne stanowiska pracy w Biurze Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej odbywa się zgodnie z art. 400m ustawy z dnia 27 kwietnia 2001 r. – Prawo ochrony środowiska - Dz. U. z 2020 r. poz. 1219 z  późn. zm. oraz zgodnie z zarządzeniem Prezesa Zarządu Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Szczecinie nr 6/2018 z dnia 25 maja 2018 r. z późn. zm. w sprawie wprowadzenia procedury naboru na wolne stanowiska pracy w Wojewódzkim Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Szczecinie.

1. Obsługa organizacyjna Zarządu i Rady Nadzorczej, w tym przygotowywanie posiedzeń, konferencji, materiałów, sporządzanie protokołów z posiedzeń.
  2. Prowadzenie rejestru i ewidencjonowanie uchwał Zarządu i Rady Nadzorczej.

1. Wykształcenie wyższe prawnicze.
  2. Co najmniej 5-letni staż pracy.
  3. Znajomość przepisów w zakresie działalności organów wojewódzkich funduszy ochrony środowiska i gospodarki wodnej.
  4. Biegła znajomość obsługi komputera i pakietu MS Office.

1. Umiejętność pracy w zespole, oraz nawiązywania kontaktów.
  2. Umiejętność pracy pod presją czasu.

1. CV i list motywacyjny.
  2. Kserokopie dokumentów potwierdzających spełnienie wymogów kwalifikacyjnych.
  3. Podpisana przez kandydata „Zgoda na przetwarzanie danych osobowych” - Wzór „Zgody na przetwarzanie danych osobowych” znajduje się na stronie internetowej bip.wfos.szczecin.pl/ w zakładce Nabór na stanowiska /Wzory dokumentów.

Dokumenty z dopiskiem: Rekrutacja na stanowisko: Specjalista ds. Obsługi Zarządu w Biurze Szczecin (cały etat) z oznaczeniem Nr sprawy: BS/13/2021 należy składać w zamkniętych kopertach, w biurze Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Szczecinie ul. Solskiego 3 w pokoju nr 1, bądź przesłać pocztą w nieprzekraczalnym terminie do dnia 14.10.2021 r. do godz. 15.00.

1. pdf Lista kandydatów spełniających wymogi formalne Rozmiar pliku 172.9 KB Data dodania 2021-10-15 10:31
  2. pdf Informacja o wyniku naboru Rozmiar pliku 68.11 KB Data dodania 2021-10-19 11:39